Minker 3 Жалоба Опубликовано 1 января, 1970 And why do you post that here? You have nothing to do with my store! Also you don't have a vendor account! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 9 июля, 2016 Brand New Store High quality FULL CC's added daily First Handed NO Registration FEE http://fullzstore.cc http://fullzshop.su Invalid cards replace time - 10 mins I do not provide any Moneyback, only replacement. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Georgia 17 Жалоба Опубликовано 9 июля, 2016 никак не смог достучаться до саппорта, что инфа к фуллке невалидная, в итоге мат валид, а данные к нему нет...вот сиди и думай) тариться дальше или нет) саппорт реагирует вообще не моментально, раз в сутку, по сравнению с тем же уником или валидом разница колоссальная. претензий нет, но обижает что инфа не верная всегда к сс, и доказать что либо трудно... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
salbrcna 0 Жалоба Опубликовано 22 июля, 2016 Any feedbacks about this vendor? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
dumperos 0 Жалоба Опубликовано 25 июля, 2016 he dont want replace wrong info also 9/10 decline Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
felix 2 Жалоба Опубликовано 25 июля, 2016 Worst shop around ... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
spygen 0 Жалоба Опубликовано 26 июля, 2016 wow ,7/8 decline and the last one have 3.94$ on this card low card quality , low age 1990-1999 very bad .good chance guy never again for me Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
guloise 0 Жалоба Опубликовано 26 июля, 2016 Well to me is good .. always good for what i use it for .. A+ to him Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
storiedpast 0 Жалоба Опубликовано 27 июля, 2016 Originally Posted by spygen wow ,7/8 decline and the last one have 3.94$ on this card low card quality , low age 1990-1999 very bad .good chance guy never again for me Thats why you need to choose the right bins. For me as long as I buy the right bins there is more than enough funds available. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
power 0 Жалоба Опубликовано 3 августа, 2016 i buy and cc live but have wrong info to pass vbv. so better to sell like normal cc rather than say it is fullz Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 10 августа, 2016 Added new UK FuLLz! Base Uk July 2016 is now HALF price! Added BMO FuLLz with Online access! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2016 Added BIG UK FuLLz Update! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
PING 1 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2016 after 2 months he not refund me and now delete all chats Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 18 августа, 2016 Added HUGE UK and CA FuLLz update! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 20 августа, 2016 Added UK and CA FuLLz update! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 7 сентября, 2016 Added HUGE UK and CA FuLLz update! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 9 сентября, 2016 BIG UK and CA FuLLz update! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
PowertheFlash 0 Жалоба Опубликовано 9 сентября, 2016 Got 3/5 valid and good info with this new update not so bad Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
David7 0 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2016 Originally Posted by wassawaasa Got 3/5 valid and good infowith this new updatenot so bad I am buyer UK like you, But I never can buy good fullz. all live and never have balance or VBV is die. can I have your jabber bro ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Herme7 0 Жалоба Опубликовано 20 октября, 2016 i need ireland ccv wit vbv contact me if you have thanks Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Minker 3 Жалоба Опубликовано 1 ноября, 2016 Added BIG UK FuLLz Update! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
se7en 0 Жалоба Опубликовано 1 ноября, 2016 One of the worst fullz seller. I bought 12 random CA fullz including 2 UK fullz. All dead. On top of that, he told in shop that checker time is 10 Minutes but in actual its not. When I tried 13th fullz it was dead too. It took me almost 8 minutes to prepare cart & try the fullz. I hit checker at 9th minute but it gave error "Time Out". I was like Wow... not even his fullz r dead but his checker is also bullshit. I hav been asking him to check my fullz purchase time & then Check time, every thing will be crystal clear. But he is avoiding that since last week. Beware plz guyz! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
blade2010 0 Жалоба Опубликовано 1 ноября, 2016 Originally Posted by se7en One of the worst fullz seller. I bought 12 random CA fullz including 2 UK fullz. All dead.On top of that, he told in shop that checker time is 10 Minutes but in actual its not. When I tried 13th fullz it was dead too. It took me almost 8 minutes to prepare cart & try the fullz. I hit checker at 9th minute but it gave error "Time Out". I was like Wow... not even his fullz r dead but his checker is also bullshit.I hav been asking him to check my fullz purchase time & then Check time, every thing will be crystal clear. But he is avoiding that since last week.Beware plz guyz! And admin will not take any action and your post will be deleted by staff as usual Поделиться сообщением Ссылка на сообщение